BREŽICE - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 81.5 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1965

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: Posavska

Upravna enota: Brežice

Naselje: Brežice

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 185.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
81,5 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1965, 1/2 nad., balkon, prenovljeno, lepo opremljeno, vpisano v zemljiško knjigo, brez bremen, vseljivo po plačilu kupnine, prodamo. Cena: 185.000,00 EUR

Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji  3-sobnega stanovanja na odlični lokaciji na Bizeljski cesti v Brežicah.

Stanovanje je prostorno , svetlo, poplnoma opremljeno in prenovljeno.

Večstanovanjska stavba/blok  z 9 stanovanji je zgrajena 1965 leta, masivno zidana, okolica urejena in vzdrževana, pred stavbo je skupno parkirišče za devet avtomobilov, kar pomeni, da eno parkirno mesto pripada stanovanju, stavba ima upravnika KOP Brežice, strešna kritina je bila zamenjana 2011 prav tako vsa okna pvc na katerih je zaščitna mrežica, stopnišče je bilo pobeljeno 2019 prav tako so zamenjane vse senzorske luči , izolacijska fasada je v planu. Stavba ima lastno kotlovnico na olje,katera se redno vzdržuje, domofon, optični priključek. 

Lokacija stanovanja ponuja udobno bivanje, saj je v neposredni bližini vse kar potrebujete; 50m trgovina, avtobusna postaja, tržnica, vrtec, šola, pekarna, gimnazija, srednja šola, univerza, glasbena šola, knjižnica, muzej,kinodvorana, otroško igrišče s čudovitim parkom, zdravstveni dom, bolnišnica, banke, pošta, tehnični pregledi, zavarovalnice, občina, upravna enota, davčna uprava, notar, sodišče, policija, gasilci,bencinska črpalka,veterinar in veterinarska bolnišnica z zavetiščem, malo dlje pa železniška postaja, avto pralnici, terme Čatež, terme Dobova, veliko je možnosti za rekreacijo in preživljanja prostega časa v naravi, dobra povezava z mestom in avtocesto, skratka vse to dosežete peš, brez avtomobila.

Površina / prostori:

 • hodnik(6,32m²), spalnica (16,89m²), otroška soba(14,82m²), kopalnica(5,08m²), kuhinja- jedilnica(15,06m²) z balkonom(3,78m²) in dnevna soba(16,14m²).

Balkon - popolnoma obnovljen postavljene ploščice po tleh, pobeljen, nova ograja, dodana nadometna vtičnica, da lahko kuhate na balkonu ali imate novoletno okrasitev, nove rolete...

 Oprema/pohištvo:

 • dnevna soba: kotna garnitura, regal; jedilnica: jedilna miza in 4 stoli, klimatska naprava Daikin;
 • kuhinja: Dan Kuchen, aparati: pečica in napa (Gorenje Ora Ito), vgradni pomivalni stroj Whirlpool
 • kopalnica: komplet (bojler zamenjan marca 2023)
 • spalnica: vgradna omara Akron
 • otroška soba: vgradna omara Akron

 Ogrevanje/hlajenje:

Skupno ogrevanje s števci porabe, radiatorji so opremljeni s termostatskimi ventili in merilniki-daljinsko očitavanje, razen v kopalnici kjer ni radiatorja, je stropni panel EkoSun. Paneli se nahajajo v vseh prostorih razen ene spalnice. Klima se nahaja v jedilnem delu, idealno mesto kjer ohlaja vse prostore.

 Lega:

stanovanje ima lego v obliki črke U vzhod- dnevna soba in jedilnica, jug-balkon, kuhinja,kopalnica in en del ene sobe in zahod- en del spalnice in druga cela spalnica.

 Prenova:

 • 2016: okna, rolete, balkon, v celem stanovanju je položen bambusov parket, v kuhinji talne in stenske ploščice, kuhinja je narejena po meri in ima doživljensko garancijo DanKuhen, pobeljene stene, obarvani radijatorji.
 •  2017: stropni paneli EkoSun in klima.
 • 2019: kompletna kopalnica.
 • 2020: vsa notranja vrata (obe sobe, kopalnica in kuhinja)  2021: protivlomna vrata ter obe vgradni omari
 • 2022: zunanja omarica z avtomatskimi varovalkami

Stanovanje je kompletno obnovljeno in skrbno vzdrževano. Stanovanju pripada še klet v velikosti 3,42m², ter v solastniškem deležu še štirje skupni prostori. Skupna površina stanovanja je 81,51m², od tega je 74,31m² uporabne površine.

Kupec povrne stroške posredovanja v višini 2% +DDV od dogovorjene cene.


Kontakt

Prodajalec: Realia d.o.o.
Naslov: Andreaševa ulica 13, 1000 Ljubljana
GSM: 040/160-120
Email: info@realia.si

Vaše povpraševanje