LJ. ŠIŠKA - Prodaja, Poslovni prostor Gostinski lokal

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 294 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Gostinski lokal

zgrajeno leta: 1999
adaptirano l. 2020

Nadstropje 1

 

Šifra:

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: Lj. Šiška

EI: Ni podatka


Cena: 250.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
294 m², gostinski lokal, zgrajen l. 1999, adaptiran l. 2020, 1. nad., z veliko zunanjo teraso v izmeri 143 m². Gostinski lokal je v obratovanju, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Dodaten opis

Odlična poslovna priložnost za prevzem na novo opremljenega gostiskega lokal na izredni lokaciji (trgovski center Ljubljana)

Gostinski lokal 294 m², s teraso, 143 m², 1. nadstropje

Sodobno opremljen lokal s prostorno teraso in krasnim ambientom se nahaja na izjemni lokaciji, ki se nahaja  v trgovskem centru v Ljubljani, gostom ponuja lep razgled.

Lokal lahko sprejme cca 160 oseb, ob samem lokalu se naha otroško igrišče. Možnost najema dela lokala za različna praznovanja, druženja ali srečanja ob otroškem igrišču ali na terasi.

Prevzem lokala v upravljanje je primeren z odkupom inventarja in gostinskega podjetja z utečenim poslovanjem. Prednost ponudbe je možnost takojšnjega prevzema in poslovanja z datumom podpisa dogovora. Pogodba je dolgoročna za dobo 10 let z najemodajalcem. Odlična priložnost za vse tiste, ki že imate izkušnje v gostinstvu in vodenju lokala ter se želite podati na samostojno poslovno pot.

Utečeno poslovanje lokala, stalne stranke, dobri odnosi z dobavitelji in podpora obstoječega upravljalca pri uvajanju v delo vam bo prihranilo precej truda, časa, denarja in živcev, ki jih sicer podjetnik vlaga v razvoj popolnoma novega posla.

Oprema in inventar po dogovoru proti doplačilu. Cena 250.000 eur.
 

Pogoji in ostalo:

  • najemnina znaša 17,45€ / m² na mesec
  • stroški niso vključeni v najemnino, 5,87€ / m² + 22% DDV na mesec znašajo pavšalni stroški, ostali stroški po porabi (elektrika, voda...) 
  • varščina v višini treh mesečnih najemnin
  • Najemna pogodba je sklenjena za dobo 10-ih let

Lokal se prodaja zaradi selitve lastnikov v tujino.


Kontakt

Prodajalec: Realia d.o.o.
Naslov: Andreaševa ulica 13, 1000 Ljubljana
GSM: 040/160-120
Email: info@realia.si

Vaše povpraševanje