OBREŽJE - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 3648 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

Šifra:

Regija: Posavska

Upravna enota: Brežice

Naselje: Obrežje

EI: Ni podatka


Cena: 190.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
3.648 m², zazidljiva, dostop urejen iz lokalne ceste, v neposredni bližini avtobusne postaje, hiter dostop do AC priključka ZG-Lj, prodamo. Cena: 190.000,00 EUR

Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji  zazidljive parcele v izmeri 3.648 m².

Po lokacijski informaciji območje CK-površine podeželskega naselja in CU- osrednja območja centralnih dejavnosti ter bivanje.

Na parceli stoji več objektov:

  • stanovanjska hiša v neto tlorisni izmeri 207 , zasnovana kot stanovanjski objekt gabarita K+P+M, mansarda je le deloma izkoriščena, dostop v klet in mansardo po notranjih stopnicah. Ogrevanje hiše je na kaminsko peč/trda goriva, kopalnica ogrevana z električnim radiatorjem.
  • gospodarski objekt- delavnica, masiven, dvoetažni objekt, grajen z betonskimi bloki in armiranim betonom. Objekt ni dokončan in finalno obdelan. Objekt je pravokotnega tlorisa dimenzij 9,5 x 13,0 m v izmeri 192 m², vpisan kot pomožni kmetijski del stavbe. Gospodarski objekt ima elektro razsvetljavo, ki je priključena v stanovanjskem objektu
  • gospodarski objekt - hlev, grajen l. 1825, neto tlorisne površine 216 m², vrisan v geodetskem katastru. Je pretežno dvoetažni objekt, pretežno lesen, le na južni iz zahodni strani je zidan z opeko.

Priključki:

- vodovod

- kanalizacija

- električni priključek

Prodajalčev pogoj prodaje je, da kupec plača 2% davek na promet nepremičnin. Kupec sicer ne plača nobene posredniške provizije.

Vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: Realia d.o.o.
Naslov: Andreaševa ulica 13, 1000 Ljubljana
GSM: 040/160-120
Email: info@realia.si

Vaše povpraševanje